iQ Evromond
IQ EVROMOND D.O.O.
Pon-Pet 7.00-16.00

Zunanje žaluzije

Nudimo Vam kvalitetne zunanje žaluzije, ki vam nudijo dobro zaščito pred soncem. Zunanje žaluzije so izdelane iz kvalitetnega aluminija, ki vam poleg zaščite pred soncem nudijo tudi dober izgled vaše hiše. Zunanje žaluzije so kljub klasičnem izgledu in izdelavi odporne proti UV žarkom in ostalim zunanjim vremenskim vplivom. Takšne lastnosti jim zagotavlja večstopenjsko lakiranje. Zunanje žaluzije dvigamo in spuščamo s pomočjo vrvice, nagib zunanjih žaluzij pa usmerjamo s palico.

Zunanje žaluzije Master

V ponudbi imamo tudi zunanje žaluzije MASTER, ki so narejene iz najkakovostnejšega aluminija in jih uvrščamo v najvišji razred zunanjih žaluzij. Zaradi zaobljenih robov so neobčutljive na najmočnejše sunke vetra. Prav način izdelave zunanjih žaluzij Master omogoča, da so trajno obstojne in ne rjavijo. Zunanje žaluzije dvigamo in spuščamo z aluminijastimi stranskimi vodilih, ki so izdelane iz enakega materiala kot zunanje žaluzije in so trajno obstojna. Upravljamo jih lahko z ročko ali z elektromotorjem s sprejemnikom na daljinsko vodenje, ročnim stikalom ali centralnim vodenjem.

Notranje žaluzije

Notranje žaluzije so posebej primerne, ko se odločate med klasičnimi zavesami ali notranjimi žaluzijami za svoj dom ali poslovni prostor. Po našem mnenju imajo notranje žaluzije številne prednosti pred klasičnimi zavesami. Notranje žaluzije so izredno lahko za vzdrževanje. Prah lahko z njih povsem preprosto obrišemo z vlažno krpo. Izbirate pa lahko med številnimi odtenki – vedno lahko najdete takšen odtenek barve žaluzije, ki se bo barvno lepo prilegal vašemu prostoru. Notranje žaluzije pa se zelo dobro obnesejo tudi kot zaščita pred soncem. Z obračanjem palice lahko lamele nastavimo tako, da prepuščajo poljubno količino svetlobe. Notranje žaluzije dvigamo in spuščamo s pomočjo vrvice.

Ime
Priimek
Vaš e-mail naslov
Vaša telefonska številka
Zanimam se za:
Sporočilo