Pon-Pet 7-16
051 363 504
povprasevanje@iqokna.com
IQ komarniki > rolo komarniki | fiksni komarniki | plise komraniki

Komarniki

Rolo komarniki

Prednosti rolo komarnika:
  • enostavna vgradnja
  • enostavno dvigovanje in spuščanje preko ''KLIK'' sistema
  • dolga življenska doba
  • za vgradnjo potrebuje zelo malo prostora
  • različne barve profilov (možno barvanje tudi po RAL lestvici)
povpraševanje

Fiksni komarniki

Fiksni komarniki spadajo med cenovno najbolj ugodno rešitev za visoko stopnjo zaščite prostorov pred insekti. Primeren za vgradnjo na okna, skozi katera ne potrebujete dostopa do zunanjih okenskih polic, rož in drugih stvari. Fiksne komarnike odlikuje dolga življenjska doba in enostavna montaža in demontaža.
Sestavljen je iz alu profila (dim. 25x11 mm) in skoraj nevidne plastificirane mreže iz steklenih vlaken, ki je odporna na zunanje vremenske vplive, minimalno zmanjša pretok zraka in je vpeta v profil z gumirano cevjo. Profili so barvani v rjavi, beli ali natur aluminij barvi, lahko pa se barva za doplačilo tudi po željenem RAL barvnem odtenku. Fiksni komarniki so enostavni za montažo.
povpraševanje

Plise komarniki

Plise komarniki so še ena novejša vrsta komarnikov. Njihove prednosti so enostavnost uporabe, trajnost ter enostavno čiščenje in vzdrževanje. Uporabljajo se za zapiranje večjih odprtin, na primer vrat. Lahko jih namestimo na različne vrste odprtin, saj zavzamejo zelo malo prostora.
Zasnove so različne: enodelne plisirane mreže proti komarjem za manjše in dvodelne za večje širine vrat. Enodelno nagubano mrežo proti komarjem je mogoče zapreti na levi ali desni strani, dvodelni sistem pa je pritrjen z magnetom po celotni višini, ko je zaprt na sredini. Dostopni barvi sta bela, rjava in antracit. Za doplačilo jih lahko pobarvamo v različne barve po RAL kartici.
povpraševanje